Web 2.0 Directory

Zoek in Leuven   ›  DE ABDIJMOLEN

DE ABDIJMOLEN

Idyllisch tafelen in historische watermolen

De Abdijmolen in Heverlee is een totaalpakket: lekker eten, een gezellige inrichting en een schitterende locatie. Wie hier de rust niet vindt, vindt ze nergens.

De watermolen van Abdij van Park in Heverlee kreeg in 2014 een grondige restauratie én een nieuwe invulling. The Lodge bracht een stijlvolle brasserie onder in het historische gebouw en deed dat met respect voor het authentieke karakter van het pand. Geen koele designinrichting, maar een smaakvol en warmhartig interieur waar je je onmiddellijk thuis én welkom voelt. De brasserie is ruimer dan je op het eerste gezicht denkt. Ze is gesitueerd op verschillende verdiepingen, waardoor je altijd een geborgen en huiselijk gevoel hebt. Moeite met trappen? Geen probleem, de lift brengt je waar je moet zijn. Naast de brasserie zijn er ook nog vijf feest- en/of vergaderzalen.

De grootste troef van De Abdijmolen is de ligging. Aan de rand van het bruisende Leuven, maar toch in een oase van rust. De zaak ligt op de site van Abdij van Park en is dus geschikt als vertrek- of eindpunt voor verschillende wandeltochten. Toch kan je De Abdijmolen ook met de wagen bezoeken: dankzij een speciaal aangelegde parking hoef je niet ver te stappen. In de zomer is het terras van de zaak een voltreffer: je hebt er een prachtig zicht op de vijvers van het domein en kan er uren turen naar de eendjes.

De keuken van De Abdijmolen biedt klassieke en eigentijdse gerechten met aantrekkelijke culinaire suggesties die inspelen op het seizoen. Geen brasserie in de enge zin van het woord, maar bistronomie met een speelse touch.

 

Openingsuren

ma
di
wo
do
vr
za
zo
11.00
11.00
11.00
11.00
11.00
11.00
11.00
22.00
22.00
22.00
22.00
22.00
22.00
22.00

 

016 62 96 00
Abdij van Park 4, Leuven, België, Heverlee