Web 2.0 Directory

Zoek in Leuven   ›  JOS DE KOK

JOS DE KOK

        

Feestelijk genieten

Wil je feestelijk genieten zonder zorgen? Dan ben je bij Jos De Kok aan het juiste adres. Van recepties, barbecues en professionele activiteiten tot een onvergetelijk trouwfeest, alles kan in deze universele feestzalen! Of wil je liever je feestelijke gebeurtenis laten plaatsvinden bij jouw thuis of in een andere zaal? Geen probleem, traiteur Jos De Kok past zich aan jouw eisen en wensen aan.

Chef en zaakvoerder Jos Haine werkt steeds met dagverse producten van aanzienlijke kwaliteit. Al deze producten komen perfect tot hun recht in de moderne Frans-Belgische keuken zoals je ze nog nooit heeft ervaren. Voor het samenstellen van de menu’s en de begeleiding van de festiviteiten staat Jos steevast iedereen bij. Op deze manier ben je zeker van de beste service en formules, volledig aangepast aan al jouw behoeften. Ook bij speciale wensen kan je op zijn jarenlange ervaring terugvallen en je aan een bekoorlijk en interessant advies verwachten. De polyvalente feestzalen van 10 tot 150 personen bevinden zich in de rustige en groene omgeving van Sint-Joris-Weert. Terwijl de allerkleinsten zich helemaal kunnen uitleven op het springkasteel, kan je bij zonnig weer genieten van een aperitiefje in de fraaie tuin. Ook grenst er aan de grote zaal een ruime veranda, zodat je steeds een mooi zicht hebt op de schoonheid van de omgeving.

Jos De Kok viel tijdens de Horeca Awards van 2012 nog in de prijzen. Van de vele inschrijvingen voor deze awards eindigde hij op de 1ste plaats in de categorie ‘klantvriendelijkste cateraar, feestzaal en traiteur’. Iets waar hij, terecht, fier op is!

 

Openingsuren

Afhankelijk van de wensen van de klant voor meer info bel naar: 016/47.14.62

 

016 47 14 62
Kauwereelstraat 9, Sint-Joris-Weert 3051