Waterlek aan sportkot hindert verkeer Tervuursevest

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Als gevolg van een waterlek ontstaan zaterdagochtend kan je ter hoogte van het sportkot slechts op één rijstrook van de Tervuursevest doorrijden. De vest ter hoogte van de Koning Boudewijnlaan werd zaterdag even afgesloten door het teveel aan water. Het effectieve lek wordt vermoedelijk in de loop van maandag gedicht.

Aanvankelijk leek het lek geen te grote allures aan te nemen toen het zaterdagochtend rond 8.30 uur werd gemeld. De parking achter frituur het Sportcentrum stond deels onder water. Gaandeweg werd de situatie slechter. De brandweer liet het in de voormiddag over aan De Watergroep, ondertussen was een deel van de stoep ingezakt.

De Tervuursevest in de richting van Naamsepoort ter hoogte van de Koning Boudewijnlaan was iets meer dan anderhalf uur volledig afgesloten voor alle verkeer. Rond het middaguur kon het verkeer weer door op één rijstrook. Fietsers en voetgangers konden ook veilig door. De arbeiders van De Watergroep vonden het lek, maar konden het niet deftig dichten. Maandag zullen ze verder werken om het tot een goed einde te brengen.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer