Wat mag je verwachten van de Leuvense IKEA-pop-up?

5 september 2019 | 17u51 | Gepost door redactie
Wat mag je verwachten van de Leuvense IKEA-pop-up?
Maandag 9 september opent IKEA een gloednieuw pop-up concept in het hartje van Leuven. Met de pop-up, die volledig draait rond slaap, wil het bedrijf het belang van een goede nachtrust benadrukken. Zo komt IKEA België tegemoet aan de specifieke vraag van klanten om daar te zijn waar zij shoppen, en om meer persoonlijk advies te krijgen rondom interieur, stijl en planning van hun droomthuis.
Het bericht Wat mag je verwachten van de Leuvense IKEA-pop-up? verscheen eerst op Leuven Actueel.

Anne-Clotilde Picot, Business manager bij IKEA België: “We blijven investeren in ons bestaande aanbod, maar voegen ook steeds nieuwe diensten toe die inspelen op de noden van onze klanten van vandaag en morgen. Met deze pop-up zijn we daar waar onze klanten winkelen en bieden we hen persoonlijk advies en begeleiding van A tot Z: van interieurtips, over planning en ontwerp tot bestelling en betaling.”

Het is overigens niet de eerste keer dat IKEA een pop-up opent. In het verleden werden al tijdelijke IKEA pop-ups geopend in Bergen, Brussel en Hasselt. In de pop-up in Leuven kunnen klanten nu ook effectief IKEA producten kopen.

IKEA, maar net dat tikkeltje anders

De pop-up biedt 500 m2 verfrissende IKEA ervaring. Daar waar klanten bij IKEA doorgaans een beroep moeten doen op verschillende experts tijdens hun winkelervaring, zoals een interieurspecialist, planner, ontwerper… worden zij in de Leuvense pop-up persoonlijk geholpen door medewerkers die speciaal zijn opgeleid om all-round advies te geven.

Naast de populaire Scandinavische stijl, kunnen klanten zich in de pop-up ook laten inspireren door de laatste nieuwe slaapkamertrends. Daarnaast kunnen IKEA FAMILY leden ook workshops volgen waarin experts tips & tricks delen om hun slaapkwaliteit te verbeteren. De eerste workshop “Ontdek jouw persoonlijke formule voor een goede nachtrust” en andere activaties zullen doorgaan op 27 en 28 september. Daarnaast is ook iedereen welkom in het gezellige IKEA Café van de Leuvense pop-up voor een gratis tas koffie of thee.

Work-life balance mist één element: slaap

In tegenstelling tot de IKEA winkels, waar klanten het volledige IKEA productassortiment kunnen ontdekken, focust deze IKEA pop-up uitsluitend op slaap. “IKEA gelooft steevast in de kracht van een goede nachtrust voor ons mentale en fysieke welzijn. Met de opening van deze pop-up willen we een ware slaaprevolutie ontketenen en zo de slaapkwaliteit van onze klanten helpen verbeteren”, licht Jolanda Wetzelaer, interieurspecialist bij IKEA België, toe. “Uit ervaring weten we dat een goede nachtrust verder gaat dan een ergonomisch kussen en een kwaliteitsvolle matras. Ook comfort, licht, geluid, temperatuur en een gevoel van geborgenheid zijn belangrijke aspecten om in acht te nemen.” “En ook studenten verdienen een goede nachtrust. Zij hebben bovendien nood aan slimme opbergoplossingen tegen democratische prijzen. En ook dat is één van onze sterktes”, vult Patricia Carette, Team Leader IKEA pop-up Leuven, aan.

In deze pop-up biedt IKEA België dan ook advies en producten die kunnen helpen om de slaapkwaliteit voor iedereen te verbeteren. Zo kunnen klanten ter plaatse kiezen uit zo’n 150 producten en accessoires uit het slaapkamerassortiment, gaande van nachtlampjes, verduisterende gordijnen, geluidsdempende muurbekleding, kussens, dekentjes… om meteen mee te nemen. Grotere meubels, zoals bedframes, matrassen en kasten, kunnen in de pop-up besteld worden voor thuislevering binnen 1 à 2 werkdagen.

De IKEA pop-up in Leuven is geopend vanaf maandag 9 september. Iedereen kan in de Bondgenotenlaan 54 in Leuven terecht van maandag tot zaterdag tussen 10.00 en 18.00 uur.

Het bericht Wat mag je verwachten van de Leuvense IKEA-pop-up? verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over