Volg de Amerikaanse verkiezingen live tijdens een feestje

Kirsten Bosmans
4 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Ben jij ook van plan om de uitslag van de presidentsverkiezingen vannacht live te volgen op televisie? En heb je geen zin om dat alleen te doen? Dan kan je in Alma 2 in Leuven terecht voor een ‘American Election Night TD’.

Vanavond en vannacht zullen de uitslagen van de langverwachte presidentsverkiezingen in de VS met mondjesmaat bekend gemaakt worden. Tegen 5 uur morgenochtend zal het uiteindelijke resultaat worden meegedeeld.

Studentenkringen VRG en Ekonomika slaan net als de vorige keren de handen in elkaar om studenten (en niet-studenten) de kans te geven de verkiezingen live en al feestend te volgen. Vanaf 22 uur organiseren ze een American Election Night TD in Alma 2. Je kan er dansen in Amerikaanse stijl met Red Cups vol bier, Blue Lagoon of Vodka-Red Bull, en tegelijk de uitslagen van de verkiezingen op groot scherm volgen.

Tussen 22 en 5 uur zullen volgende DJ’s achtereenvolgens het podium betreden: Proud and Loud, FUNKTASTIX, PartyShakerz, Dimitri Wouters, Black Fox. Aan de kassa kosten kaarten 5 euro voor leden en 6 euro voor niet-leden.

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans