Voka trekt langs Leuven met persoonlijk #dankjewel voor werknemers

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

In de nasleep van ‘Vlaanderens mooiste’ organiseert Voka – Vlaams netwerk van ondernemingen van 23 tot 26 april zijn eigen Ronde van Vlaanderen om de medewerkers in onze ondernemingen persoonlijk te bedanken voor hun inzet en enthousiasme. “Elke dag gaan 3 miljoen medewerkers ervoor en maken ze onze economie sterk. Samen met deze flandriens zorgen onze ondernemingen voor welvaart en nieuwe jobs”, zegt Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder van Voka vzw.

Dat verdient een #dankjewel, vindt Voka. “Vandaar dat we in de week van 23 april over heel Vlaanderen bij ruim 500 bedrijven, goed voor 50.000 medewerkers, langsgaan met wafels, appels en leuke bedankingskaartjes. Maar we zullen ook bedrijventerreinen en 10 grote stations aandoen en zelfs de straat op gaan om ook zo nog eens 50.000 medewerkers in de bloemetjes te zetten. Daarnaast wordt www.dank-je-wel.be gelanceerd, waarop Voka nog eens uitlegt waarom we #dankjewel zeggen.”

Peter Van Biesbroeck, algemeen directeur van Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant, gaat vandaag op verschillende plekken langs met zo’n #dankjewel. Vanochtend liep hij langs op het bedrijventerrein van Haasrode, vanavond staat het station van Leuven op de planning.

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans