Voka maakt nu al reclame voor Open Bedrijvendag 2018

Kirsten Bosmans
3 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

De 27ste editie van Voka Open Bedrijvendag lokte dit jaar 550.000 bezoekers naar meer dan 300 bedrijven. Net als de vorige jaren een groot succes. En volgend jaar breidt Voka Kamer van Koophandel gewoon een vervolg aan haar initiatief, meer bepaald op zondag 7 oktober 2018. Ze somt 5 redenen op waarom bedrijven zich nu al zouden moeten inschrijven.

  1. Open Bedrijvendag is de ideale manier om het publiek te laten zien wat zich achter de poorten van je bedrijf afspeelt.Laat ze kennismaken met Mark de technicus of Peter de ingenieur.
  2. Vorig jaar lokte Open Bedrijvendag meer dan 550.000 bezoekers. En wat houdt dat dan in voor jou als bedrijf? Door deel te nemen aan de Voka Open Bedrijvendag krijgt je bedrijf de kans om meer bekendheid bij het grote publiekte verwerven.
  3. En als je je nu al inschrijft, kan je optimaal genieten van het advies en de begeleidingvan het Open Bedrijvendag-team. Zij begeleiden uw bedrijf stap voor stap naar die eerste zondag van oktober. “Dat is pas over een jaar, waarom nu al inschrijven?”, zal je denken. Fout, als je je nu inschrijft, is er geen tijdsdruk om bepaalde stappen in het voorbereidingsproces te voltooien en kan je bedrijf zich des te beter klaarmaken voor de grote dag.
  4. Daarnaast hebben vroege vogels niet alleen het voordeel van optimaal begeleid te worden, want wie inschrijft voor 31 december 2017 krijgt er een Early Bird korting van 10%bovenop. Een beloning omdat je net als ons niet kan wachten op die eerste zondag van oktober 2018!
  5. Nog niet overtuigd? Dan geven we je nog een reden om nu in te schrijven. Want als je bedrijf zich nu inschrijft, mag je zelfs nog meer verwachten dan een korting van 10%. Uw factuur bij vroege beslissing wordt namelijk niet in 1 schijf verstuurd, maar in 3 schrijven van respectievelijk 40%, 40% en 20%van het deelnamebedrag. En als dat nog niet genoeg is, worden die schijven ook nog eens over 150 kalenderdagen gespreid. Die kans kan je niet laten liggen, toch?

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans