Vijfde Kermisquiz op Plein Kermis

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Van vrijdag 10 tot en met maandag 13 augustus vindt in Holsbeek Plein een nieuwe editie van Plein Kermis plaats. Elke dag staan er andere activiteiten op het programma. Het feestweekend start met de vijfde Kermisquiz.

De Kermisquiz wordt georganiseerd door ZVC Fairplay en staat weer garant voor een avond vol interessante, grappige en leerrijke quizvragen en een mooi gevulde prijzentafel. De inschrijvingen liepen al vlot binnen. Wie nog wil deelnemen, stelt een ploeg samen van maximum vier personen, betaalt 20 euro en schrijft zich in via zvcfairplay@gmail.com of aan de kassa op de avond zelf. De quiz vindt plaats op openingsavond 10 augustus vanaf 20 uur.

Maar Plein Kermis belooft nog veel meer toffe activiteiten. Zo kan je op zaterdag 11 augustus naar de bierloop (16 uur), een optreden van Lindsay (21 uur) en een fuif (23 uur). Op zondag 12 augustus vindt een MTB tocht (8 uur) plaats, een mosselfeest (11.30 uur), kindergrime (14.30 uur), een avondrommelmarkt (16 uur), en optredens van harmonieorkest Sint-Maurus (17 uur) en van Frederic (20 uur).Plein Kermis sluit maandag 13 augustus af met een streekbierenavond (19 uur). Doorlopend kermiscafé.

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans