Vier inbraken en een inbraakpoging

Ann Peeters
1 jaar geleden
door Ann Peeters

Dieven probeerden dit weekend op vijf plaatsen in te breken, vier keer is hen dat gelukt.

In de Oud-Heverleestraat in Heverlee werd er in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken in een huis. De inbrekers forceerden de garagepoort en konden zo de woning betreden. Ze doorzochten de woning terwijl de bewoners nog sliepen en gingen aan de haal met cash geld en de autosleutels van de auto op de oprit. Ze gebruikten deze sleutels om ook de auto te stelen. De politie werd verwittigd en stelde proces-verbaal op.

Op de Trolieberg in Kessel-Lo werd er ingebroken in een huis, terwijl de bewoners afgelopen week op vakantie waren. De voordeur werd geforceerd en de inbrekers gingen aan de haal met juwelen. De politie kwam ter plaatse en er werd proces-verbaal opgesteld.

In de Struiversstraat in Kessel-Lo werd een inbraakpoging ontdekt, toen de bewoners zaterdag na een paar dagen afwezigheid terug thuis kwamen. De inbrekers hadden geprobeerd om een raam aan de zijkant van de woning open te breken, maar zijn hier niet in geslaagd. Ook hier stelde de politie proces-verbaal op.

Zaterdagavond werd er ingebroken in een woning in Leming in Kessel-Lo. De bewoner was maar een uur afwezig, maar de inbrekers slaagden er in die tijd toch in om een keukenraam open te breken. Ze doorzochten de woning en maakten juwelen buit. De politie werd meteen verwittigd maar van de daders was geen spoor meer. Er werd proces-verbaal opgesteld door de Leuvense Politie.

Later die avond werd ook in de Wijnbergenstraat in Kessel-Lo ingebroken. De achterdeur werd opengebroken en hier gingen inbrekers aan de haal met juwelen en etenswaren. De politie werd verwittigd en stelde proces-verbaal op.

Over de auteur

Ann Peeters

Ann Peeters