Vi-tes Fietskoeriers tien jaar actief in Leuven Eocologische stadsdistributie

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Op 1 april 2008 trokken ze bij het bedrijf de fietsbroek aan en begonnen ze met de fiets te koerieren. Zonder een plan, maar met een missie: eco-stadsdistributie vanuit de kuiten. Ondertussen leveren ze al tien jaar door weer en wind pakjes, brieven en (non)food in en rond Leuven. Tijd voor een feestje.

Vi-tes Feest!

Dit lustrumfeestje vindt op zaterdag 5 mei plaats op de Stelplaats Leuven, op de Vuurkruisenlaan in Leuven. Vanaf zeventien uur is iedereen er welkom voor een hapje en een drankje.

Vi-tes levert trouwens  in en rond Leuven brieven, pakjes en pakketten van het ene naar het andere adres. Ze halen dagelijks standaard en aangetekende post op en verzorgt de verzending. Hun partner contrapunt.be frankeert indien nodig. Heb je plots honger? Geraak je de deur niet uit? Je vertrekt op reis en moet nog snel iets kopen? Vi-tes pikt overal in Leuven jouw bestelling op en levert het stipt en file-vrij af. Tegen een gunstig tarief nemen we karton, print cartridges, leeggoed,… mee op onze terugweg. “Door weer en wind. Enthousiast. Stipt en honderd procent uitstootvrij. Klantgerichte en eco-correcte dienstverlening vanuit de kuiten”, zijn de karakteristieken waarop de fietskoeriers al een decennium steunt.

 

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer