Vernieuwde Proxy Delhaize Veltem opent deuren

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Vorige week opende de vernieuwde Proxy Delhaize Veltem haar deuren voor de klanten. De opening paste in de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervollediging van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is.

Delhaize wil haar klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse- en dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter door de verschillende rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met nieuwe specialiteiten uit de hele wereld, glutenvrije producten, enzovoort. Met andere woorden, in de vernieuwde Proxy Delhaize Veltem staan klant en beleving centraal.

Altijd een Delhaize in je buurt

Op 26 april opende de vernieuwde Proxy Delhaize Veltem voor het eerst haar deuren voor het publiek. “Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, proximiteit, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van Proxy Delhaize Veltem. Onze winkel speelt immers in op de verwachtingen van onze klanten: wij bieden een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en tegelijk nabijheid in alle betekenissen van het woord,” zegt Tina Somers. Ons land beschikt vandaag over een sterk netwerk van 241 Proxy winkels.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans