Vernieuwde New Versailles pakt uit met totaalconcept

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Vind je het moeilijk om kleding, accessoires en schoenen te combineren? Loop dan binnenkort eens langs bij New Versailles in Leuven. Naast schoenen en accessoires verkoopt de zaak in de toekomst ook kledij en geeft ze er gratis stijladvies bovenop. Benieuwd? Op 23 februari opent de vernieuwde New Versailles de deuren.

New Versailles is al jaren een vaste waarde in Leuven. Je kan er terecht voor schoenen en accessoires van topmerken als Prada, Sergio Rossi, Miu Miu en Tod’s maar dat concept willen de zaakvoerders nu uitbreiden. “Het is onze bedoeling om nog meer in te zetten op beleving”, zegt Luc Caubergh van New Versailles. “Meer persoonlijke service, meer ‘total looks’ om de klant een idee te geven van hoe een nieuwe aankoop kan gecombineerd worden tot een elegante en modieuze stijl.”

Het luxueuze aanbod van New Versailles wordt dus stevig uitgebreid. Naast schoenen en accessoires vind je er in de toekomst ook merkkledij, én krijg je er gratis stijladvies van zaakvoerster Annelies Lux bovenop. Uiteraard met een heerlijk kopje koffie. Om het nieuwe concept beter tot zijn recht te laten komen, werd New Versailles de voorbije maanden in een nieuw kleedje gestoken.

Momenteel wordt nog de laatste hand gelegd aan de afwerking van de winkel, maar de nieuwe inrichting ziet er alvast veelbelovend uit. Verwacht je aan een modern interieur met drie verschillende hoeken, ingericht als dressings, die elke week veranderen. Ook de collecties zijn al in volle levering, iets om reikhalzend naar uit te kijken.

De vernieuwde winkel opent de deuren op vrijdag 23 februari om 10 uur. Ga zeker een kijkje nemen en laat je verrassen. New Versailles – Vital Decosterstraat 10 Leuven – 016 22 79 62 – www.newversailles.be

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans