Verdere uitbating stedelijk zwembad verzekerd

Stefan Van de Weyer
2 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Goed nieuws voor het Stedelijk Zwembad van Aarschot! De bestendige deputatie van de provincie Vlaams-Brabant heeft een vergunning verleend voor de verdere uitbating van het Stedelijk Zwembad. De vergunning geldt voor onbepaalde duur.

“Het Stedelijk Zwembad blijft het goed doen”, zegt schepen van Sport Geert Schellens. “De voorbije jaren steeg het aantal bezoekers, zo blijkt uit de jaarverslagen. Daar zijn de klantvriendelijke dienstverlening, de vele voorzieningen, de veiligheid en de netheid van het zwembad niet vreemd aan. En dankzij de vergunning van de bestendige deputatie is de verdere uitbating van het Stedelijk Zwembad verzekerd.”

Bob Verstraete, voorzitter AGB Aarschot: “Het AGB heeft de afgelopen twee jaar geïnvesteerd in de aanleg van een tankpiste, de installatie van een meetgoot en de aanpassing van het chloor- en zuurlokaal aan de huidige VLAREM-wetgeving. Ook werkte het AGB een nieuw legionella-beheersplan uit, liet een doorstromingsproef uitvoeren en maakte een overzicht van alle onderdelen van de waterbehandelingsinstallaties. Op die manier stoomden we het Stedelijk Zwembad klaar voor de toekomst.”

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer