Veranderfabriek opent deuren in Aarschot

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Afgelopen zaterdag gaven de stad Aarschot en Vormingplus Oost-Brabant de aftrap van de Veranderfabriek in Aarschot. Tot 19 november is de Veranderfabriek het kloppende hart van duurzaam Aarschot. Kom binnen voor een kopje eerlijke koffie, een originele workshop, film en debat, een gezellige weggeefmarkt of een bijzondere ontmoeting. Ga buiten met een pak verfrissende ideeën en vooral veel goesting om samen te timmeren aan een duurzame toekomst.

De Veranderfabriek is een project van Vormingplus Oost-Brabant, de volkshogeschool met een groot hart voor duurzaamheid. De stad Aarschot ging mee in zee en biedt als enthousiaste partner de pop-up onderdak in de Stadsfabriek waar lokale initiatieven de broodnodige ruimte en kansen krijgen.

Inspiratiemarkt met weggeefplein

De Veranderfabriek gelooft helemaal in de kracht van lokaal initiatief en samenwerking. En Aarschot is zonder twijfel goed bezig! Op de inspiratiemarkt afgelopen zaterdag lieten meer dan 20 kraampjes de bezoekers proeven, voelen, ruiken en ontdekken wat Aarschot en haar omgeving te bieden hebben.

Uitgebreid activiteitenaanbod in de vier fabriekshallen

De Veranderfabriek bestaat uit vier fabriekshallen: de Ontvangsthal, het Inspiratielab, de Werkvloer en de Buitendienst. Check zeker eens de website www.veranderfabriekaarschot.be voor het programma.

Alles op een rijtje

Veranderfabriek Aarschot: van zaterdag 4 tot zondag 19 november – Stadsfabriek, Martelarenstraat 36, 3200 Aarschot – www.veranderfabriekaarschot.be – Facebookpagina VeranderfabriekAarschot. Alle activiteiten worden aangeboden aan democratische prijzen of zijn gratis. Je schrijft je best vooraf in via www.veranderfabriekaarschot.be. Voor de activiteiten in de Ontvangsthal is dat niet nodig. Een overzicht van de activiteiten vind je op de website.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans