Veranderfabriek junior in Aarschot

Stefan Van de Weyer
2 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

De Veranderfabriek is van 4 tot 19 november het kloppende hart van duurzaam Aarschot. Je kan er terecht voor een kopje eerlijke koffie, boeiende workshops, film en debat, een gezellige weggeefmarkt of een bijzondere ontmoeting. Je komt er ongetwijfeld buiten met een pak verfrissende ideeën en vooral veel goesting om samen te timmeren aan een duurzame toekomst.

Het jonge geweld mag mee denken en plezier maken tijdens de Veranderfabriek Junior! De Veranderfabriek Junior is een initiatief van Vormingplus Oost Brabant, jeugdcentrum De Klinker en Mobiel 21.

Denk- en doe-ateliers voor kinderen
Hoe ziet een ideale kinderstraat er uit? Is er wel genoeg kleur op de pleinen? In deze ateliers bedenken, ontwerpen en knutselen kinderen samen aan een stad op kindermaat. Ze trekken de straat op om Aarschot mee(r) kleur te geven. De begeleiders staan klaar met een grote gereedschapskist en verwachten veel maffe ideeën. Spring dus gerust eens binnen tijdens de open woensdagen tussen 4 en 19 november. Kinderen kunnen aan heel wat zotte activiteiten deelnemen zoals krijtsprayacties, een kunstwerk met afval maken, reuzespelletjes spelen op de stoep…

Praktisch
Woensdag 8 en 15 november, telkens van 14 tot 17 uur
Voor kinderen van 6 tot 12 jaar
Gratis – inschrijven is niet nodig

Meer info?
Het volledige programma van de Veranderfabriek vind je op www.veranderfabriekaarschot.be

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer