Vanaf 2 juli alternerend rijden op Leuvense ring

Een aannemer zal in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer in de loop van de maand juli markeringswerken uitvoeren op de Leuvense Ring. Het gaat meer bepaald om fietsoversteekplaatsen waarvan de markeringen worden aangepast om een duidelijkere en veiligere verkeerssituatie te bekomen.

De werken zullen volgens de huidige planning starten op 2 juli. De aannemer zal werken tussen 9 uur en 15.30 uur en hij zal telkens in twee fasen werken, zodat de helft van de rijweg nog kan open blijven. Het verkeer zal dan tijdelijk beurtelings geregeld worden als minder-hinder maatregel, maar ondanks dat verwachten we toch nog belangrijke hinder op de volgende locaties: Joanna-Maria, Artoisplein, Provincieplein, Tiensepoort, Parkpoort, Constant Meunierstraat, Naamsestraat, Kapucijnenvoer, Redingenstraat, Tervuursesteenweg, aan campus Gasthuisberg UZ Leuven.

Hoe lang men op deze locaties zal werken, is nog niet geweten. Zodra AWV over meer informatie beschikt, wordt dat gemeld op http://wegenenverkeer.be/Leuven.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans