Valpartijen leveren drie gewonden op

In het centrum van Leuven kwamen een kind en een vrouw op een bus ten val. In Wilsele raakte een vrouw zwaargewond aan het been bij een val met de fiets.

Een 32-jarige vrouw uit Herent kwam dinsdagochtend even voor acht uur met haar fiets in de Ba  ron Descampslaan in Wilsele ten val. Dat gebeurde toen het zadel van haar fiets plotseling afbrak. De vrouw liep bij haar val een ernstige beenwonde op. Ze werd naar het UZ Gasthuisberg overgebracht.

Een negenjarig meisje kwam dinsdagvoormiddag rond tien uur ten val in de Redingenstraat. Dit gebeurde toen ze met haar rolstoel tegen de grond was gegaan. De rolstoel, die werd geduwd door een begeleidster, bleef met een wiel in een voeg in het trottoir steken waardoor deze omkantelde en het meisje met een klap op het wegdek viel. Ze werd eveneens overgebracht naar het UZ Gasthuisberg,

Een 28-jarige vrouw uit Leuven kwam dinsdagnamiddag omstreeks 13 uur ten val op een bus in de Bondgenotenlaan. Het slachtoffer verloor bij het recht staan het evenwicht en viel vervolgens met een klap op haar schouder. Zij werd in het Heilig Hartziekenhuis verzorgd.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer