UNIZO maakt KMO’s van het jaar bekend

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Elk jaar kiest UNIZO samen met haar partners en een onafhankelijke jury de KMO van het jaar & Beloftevolle KMO. De KMO van het jaar wordt verkozen op basis van geleverde prestaties inzake innovatie, internationaal ondernemen, personeels- en financieel beleid, energie & milieu, ondernemingszin, marketing & communicatie. Elke ondernemer die maximum 5 jaar actief is, komt in aanmerking voor de Beloftevolle KMO van het jaar.

Onlangs werden de provinciale winnaars uit Vlaams-Brabant & Brussel in beide categorieën bekendgemaakt tijdens een persmoment in de Faculty Club in Leuven.

KMO van het jaar

De Vlaams-Brabantse KMO van het jaar is IPARC, of International Platform for Art Research and Conservation, uit Kampenhout. Het is een multidisciplinair kenniscentrum dat diensten aanbiedt op vlak van restauratie en conservatie. Met een team van gekwalificeerde restauratoren die elk hun specialisatie hebben, wordt gewerkt aan oude en moderne meesters, hedendaagse kunst, hout, polychromie, steen, metaal, textiel, papier en visuele media.

Beloftevolle KMO van het jaar

StepUp Consulting uit Leuven helpt bedrijven om hun aanbod maximaal af te stemmen op de verwachte vraag. Deze optimalisering gebeurt op basis van data-analyse, modellen & tools. Revenue management is een sterk opkomend nieuw segment in de marketing & sales mix. De  afgelopen jaren realiseerde Step Up Consultancy een groei van +50% omzet per jaar en de ambitie is om die groei de komende jaren verder te zetten. Momenteel levert het bedrijf diensten in heel Europa (70% buiten België) vanuit hun kantoor in onze provinciehoofdstad. Op termijn zullen de mogelijkheden bekeken worden om ook kantoren te openen in andere landen.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans