Uitverkoop grote stock Huis Delsart start op 2 mei

Ann Peeters
1 jaar geleden
door Ann Peeters

Leder- en handtassenzaak Delsart verkoopt twee weken uit. Er is nog een grote stock aanwezig, die met grote kortingen de deur uit mag. De uitverkoop start op 2 mei 2019 om 9 uur.

Op 17 maart overleed zaakvoerster Martine Delsart op 64-jarige leeftijd. Ze liet haar zaak na aan de Koning Boudewijnstichting, die aangesteld werd als algemeen legataris en vereffenaar van de zaak Delsart.

Martine Delsart

Bij testament richtte Martine Delsart het Fonds Delsart op binnen de Koning Boudewijnstichting. Het fonds zal Leuvense culturele en humanitaire projecten steunen.

Wat er met het handelspand zal gebeuren, staat nog niet vast: “Het is een beschermd pand, zoals er velen zijn op de Bondgenotenlaan.  We onderzoeken nog wat de mogelijkheden zijn”, zegt Erika Racquet, communicatieverantwoordelijke bij de Koning Boudewijnstichting.

De uitverkoop van de grote stock start op 2 mei en loopt tot 19 mei, dagelijks van 10 tot 19 uur, ook op zondag. Er worden kortingen van 30 tot 50 procent gegeven.

Geldige cadeaubons kunnen nog worden gebruikt tijdens de uitverkoop. Lopende bestellingen en herstellingen worden verder afgehandeld.

 

Over de auteur

Ann Peeters

Ann Peeters