Tweede Dag van het Bedrijfsvoertuig op 28 september op maat van de ondernemer

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Op vrijdag 28 september vindt in Lubbeek de tweede editie plaats van de Dag van het Bedrijfsvoertuig. Ondernemers uit verschillende sectoren krijgen die dag de kans om kennis te maken met de nieuwste trends in allerhande bedrijfsvoertuigen. Daarnaast staan er testritten, seminaries en een netwerkdrink op het programma. Hierdoor kan de ondernemer gratis informatie bekomen over het optimaliseren van zijn mobiliteitsbeheer.

De Dag van het Bedrijfsvoertuig wordt al voor de tweede keer georganiseerd. De eerste editie vond twee jaar geleden plaats in Holsbeek. “Een groot succes”, zegt Johan Vuerinckx van Lease Partners, een onafhankelijk advieskantoor voor mobiliteitsfinanciering. “We hebben het evenement toen georganiseerd met de Confederatie Bouw Vlaams-Brabant op vraag van heel wat ondernemers. Zij waren vragende partij voor één centrale locatie waar ze de nieuwste trends op vlak van bedrijfsvoertuigen konden bekijken en uittesten. Het bedrijfswagenpark geeft de gelegenheid om in alle rust te onderzoeken welk voertuig geschikt is voor de ondernemer. Geen drukte en nadruk op verkoop zoals bij autosalons, maar aandacht en tijd voor advies..”

Het concept blijft hetzelfde als in 2016, maar voor deze editie kregen de organisatoren naast de Confederatie Vlaams-Brabant ook ondersteuning van enkele andere beroepsverenigingen en federaties zoals de Belgische Kamer der Verhuizers, IFMA FACILITY, ABSU-UGBN schoonmaaksector en BFGFBEP voor de groenvoorzieners.

Ook ondernemers uit andere sectoren zijn welkom. Regionale dealers bieden de mogelijkheid types bedrijfsvoertuigen voor te stellen in een ontspannen sfeer. Ook kan men nationale verdelers terugvinden van hoogtewerkers, aanhangwagens, graafmachines, ladderliften, alukranen… en dergelijke. Dit jaar kunnen de bezoekers een 20-tal merken bekijken én uitproberen tijdens een testritje. Verder kunnen bezoekers die dag deelnemen aan gratis seminaries (over elektrische en hybride voertuigen, over rijstijlmonitoring en over financiering van bedrijfsvoertuigen), een netwerkdrink en een barbecue.

Praktisch

Vrijdag 28 september, van 13 tot 20 uur, in Craywinckelhof, Staatsbaan 263 in Lubbeek

Meer info en bij deelname inschrijving verplicht: www.dagvanhetbedrijfsvoertuig.be of 016 62 01 06

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans