Totaalconcept voor artsen en paramedici

Stefan Van de Weyer
2 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Plastisch chirurg Kristoff Verdonck is alomgekend voor zijn succesvolle borstvergrotingen. Samen met zijn partner opent hij een privékliniek voor esthetische zorgen in Diest, namelijk in de Schaluinstraat. In het Belgian Beauty Center kunnen ook andere dienstverleners uit de zorgsector terecht.

In de nieuwe zaak zullen esthetische zorgen aangeboden worden aan particulieren. Op de bovenverdieping zijn twee professioneel uitgeruste operatiekamers gevestigd. Daarbuiten ook nog een recovery room en een paar kamers waar patiënten de eerste nazorg krijgen. Standaardbehandelingen zoals haartransplantaties gebeuren in een apart kabinet.

Verder zal er in het pand een totaalconcept voor artsen en paramedici worden aangeboden. Dat betekent eveneens dat psychologen, zelfstandige verplegers of bijvoorbeeld een pedicure er onderdak kunnen vinden. Op de benedenverdieping kan er een volledig ingerichte ruimte huren. Er zijn zelfs drie compleet geïnstalleerde tandartskabinetten beschikbaar. Voorts zijn er een vergaderzaal en facilitaire ruimtes voor handen.

 

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer