The Empty Shop verkoopt gedragen kleding voor goed doel

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Komende vrijdag om 19 uur opent in zaal Floreal in Herent ‘The Empty Shop’ de deuren. Het gaat om een initiatief van Curieus Herent. In de winkel wordt tweedehands kleding verkocht voor het goede doel: Oostrem in Herent.

Een rok waar je niet langer in past, een chique pak waarin je je niet goed voelt, een prachtig paar schoenen waarmee je de overkant van de straat niet haalt … We hebben allemaal zo’n miskoop in de kast hangen. The Empty Shop nodigt je uit om jouw mooie, zo goed als ongedragen kledingstukken een nieuw leven te geven. En wat nog mooier is: met de opbrengst van jouw gedoneerde kleren, steun je mee Oostrem.

Onder meer Wim Devilder, Adriaan Van den Hoof en Ben Crabbé schonken al prachtige stukken uit hun collectie. Daarnaast zal Lien Degol zaterdagnamiddag aanwezig zijn met stijladvies en de enige echte Jo met de Banjo komt muziek draaien op zondagnamiddag. The Empty Shop is namelijk ook open op zaterdag 18 en zondag 19 november, telkens van 10 tot 17 uur. Waar? Zaal Floreal, Mechelsesteenweg 634 in Herent.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans