Teeville bezoekt Leuvense festivals met creatieve workshops

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Leuvenaar Kevin Celis trekt deze maand met zijn geesteskindje Teeville naar twee Leuvense festivals: Ithaka en Existenz. Telkens zal hij een creatieve workshop geven waarbij de deelnemers een ‘tote bag’ op een originele manier kunnen pimpen.

Teeville heeft een nieuwe thuisbasis gevonden in Leuven. En dat het met open armen werd ontvangen, blijkt deze maand. Kevin Celis, sterke man achter Teeville, werd uitgenodigd op twee Leuvense festivals, Ithaka en Existenz, om zijn project aan het publiek voor te stellen.

Teeville is een platform dat originele T-shirts ontwerpt en verkoopt en dat workshops ‘T-shirts pimpen’ organiseert. Met deze workshops trekt Kevin ook naar Ithaka (7 maart) en Existenz (21 maart), al vervangt hij de T-shirts deze keer door ‘tote bags’.

“Op het Ithaka Festival organiseren we een speciale workshopsessie: in het Leuvense Kartuizerklooster gaan we afdrukken nemen van allerhande structuren van het klooster en zetten die op een ‘tote bag’. Een ware Kartuizak! Op Existenz – een superhippe week rond architectuur op een unieke locatie – geven we onze gewone workshop ‘tote bags pimpen’. Al gaan we wel een stapje verder. Met studenten ingenieur-architectuur van de KU Leuven gaan we prints maken op basis van hun eigen architecturale plannen. Een blueprint op een zakje dus.”

Meer info: teeville.eu

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans