Tafelrond opent nieuwe Cocktail & Champagnebar

Tafelrond, het culinaire toprestaurant op de Grote Markt in Leuven, is nu al een unieke culinaire plek bij uitstek. Onlangs opende het een gloednieuwe Cocktail & Champagnebar in het lounge gedeelte van het restaurant. Deze zal geleid worden door niemand minder dan Patrick America. Hij behoort tot de top van de Belgische cocktailwereld.

Patrick deed ervaring op in onder andere Cocktails at Nine en Jiggers. Behalve cocktails en champagne zullen er ook ‘Tapas by Wouter Van der Vieren’ geserveerd worden in een zelfontworpen ‘Tapazbokz’. De Cocktail & Champagnebar zal vanaf morgen open zijn voor het grote publiek.

Ook het eigenlijke restaurant van Tafelrond doet het goed. Getuige daarvan de recente vermelding in Gault & Millau. Het team van het restaurant werd onlangs versterkt met topchef Sebastien Kister en sommelier David Aerts. Sebastien verdiende zijn sporen onder andere bij Luzine, Couvert Couvert, Bruneau, Yves Mattagne en The Why. David werkte onder meer bij Luzine, Yves Mattagne en Zappaz. Het restaurant is, na een inloopperiode, nu helemaal open voor het grote publiek. Zowel privé personen als zakenmensen kunnen er ’s middags en ’s avonds genieten van een exquise keuken.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans