Super Sunday voor Chiefs Leuven

Ann Peeters
1 jaar geleden
door Ann Peeters

Zondag 10 maart 2019 is het “ Super Sunday” voor Chiefs Leuven, er staan namelijk 2 zeer belangrijke matchen op het programma.
Divisie 1 is nog steeds ongeslagen in reguliere speeltijd. 4 punten voorsprong met 4 resterende wedstrijden. Nu zondag is het voor hen een zeer belangrijke match, aangezien 1e tegen 2e speelt. Zij zijn dus goed op weg om kampioen te worden. Deze wedstrijd tegen Turnhout Tigers start om 17.35 uur.
Het eliteteam speelt de 2e wedstrijd van de playoffs , een thuismatch tegen HYC Herentals in de Ijsbaan van Leuven. Zij kunnen later op de avond geschiedenis schrijven door zich te plaatsen voor de ½ finale van de BeNe League ijshockey. Deze wedstrijd start om 20 uur.
Er staat met andere woorden veel op het spel nu zondag. Muzikaal zal tijdens de avond de nodige sfeer gebracht worden door “De Madammen van Ipanema”, het Leuvense percussieleger in rood en zwart. Tijdens de pauze is er ook het traditionele “Chuck a puckspel” met ditmaal is er  een ballonvaart voor 2 personen te winnen. Wie De Chiefs wil aanmoedigen, is van harte welkom.

 

Foto’s: Michel Geysens

Over de auteur

Ann Peeters

Ann Peeters