Sticks & Bowls levert met 100% ecologische scooters

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Sticks & Bowls, de eerste pokébar in Leuven, brengt voortaan ook zelf bestellingen rond en dit op een 100% ecologische manier. Mensen kunnen via hun smartphone, tablet of pc maaltijden bestellen bij de pokébar. De maaltijden besteld via takeaway.com worden tot op de ring van Leuven in eigen beheer geleverd met elektrische zZoomer scooters. Sticks & Bowls is hiermee het eerste restaurant in Leuven dat zelf maaltijden rondbrengt op een 100% ecologische manier.

Sticks & Bowls is het eerste restaurant in Leuven dat zelf maaltijden rondbrengt op een 100% ecologische manier. Klanten kunnen via takeaway.com makkelijk en snel hun keuze doorgeven tussen een pokébowl of pokéritto. De pokémaaltijden worden geleverd tot op de ring van Leuven (postcode 3000) met elektrische zZoomer scooters. Levering is gratis.

Klanten kunnen via takeaway.com ook gebruikmaken van de ‘skip the line’-tool. Ze bestellen hun take-away maaltijd via de app en Sticks & Bowls zet deze klaar voor afhaling. Een tijdbesparende en efficiënte manier voor afhaling. Naast takeaway.com kan je ook via Deliveroo en Uber Eats bestellen. Deze leveringen gebeuren echter niet in eigen beheer.

100% ecologisch

Sticks & Bowls is sinds september 2017 een vaste waarde in hartje Leuven. De healthy pokébar schrijft sinds de opening een succesvol verhaal en zet sterk in op duurzame, betrouwbare en ecologische totaaloplossingen.

Zaakvoerder Carlo Celis: “Wij zijn ervan overtuigd dat kleine, groene mobiliteit de toekomst vormt. Met Sticks & Bowls willen we hiertoe graag bijdragen. En daarom kozen we ervoor om onze maaltijden te vervoeren met geleaste elektrische zZoomer scooters. Die hebben een CO2-uitstoot van 0%, zijn erg gebruiksvriendelijk en kunnen bovendien zo’n 36 pokébowls vervoeren. Een meerwaarde voor onze klanten én een duurzame en kostenbesparende oplossing voor Sticks & Bowls!”

zZoomer scooters

De zZoomer scooters zijn een mooie oplossing voor de sector; restaurants hoeven geen investering te maken en besparen enorm op brandstof. zZoomers hebben een rijbereik van 100 kilometer met één lading en in 2 uur tijd is de scooter al voor 80% opgeladen. De isolerende XXL laadbak maakt dat voedsel makkelijk tot één uur lang op temperatuur kan blijven.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans