Status Quo en The Scabs op Het Groot Verlof

Kirsten Bosmans
4 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Het Groot Verlof 2015 was een schot in de roos. Het zomerse festival bundelde een aantal kleine en grotere evenementen in Leuven tot een mooi geheel en bevestigde daarmee wat iedereen al wist: de zomer in Leuven is top. Verder bouwend op die positieve vibe smijten de organisatoren er in 2016 nog een extra portie schwung bovenop: twee betalende concerten én het gloednieuwe ‘Half Oogst’.

Op woensdag 20 juli wordt de Oude Markt ingepalmd door The Kids, De Mens, The Scabs én Status Quo. Ook op donderdag 4 augustus mag je rekenen op zo’n straffe line-up. Wie dan de Oude Markt op zijn kop komt zetten, wordt binnenkort bekend gemaakt. De ticketprijs voor de concerten bedraagt 25 euro. Voor de snelle beslissers is er tijdelijk (en zolang de voorraad strekt) een early bird ticket aan 20 euro. Tickets zijn verkrijgbaar via www.hetgrootverlof.be.

Helemaal nieuw dit jaar is ‘Half Oogst’. Daarmee wordt tijdens het weekend van 13 en 14 augustus een swingend punt gezet achter Het Groot Verlof. Wat er dan op het programma staat, wordt nog even top secret gehouden.  Zeker is dat heel wat Leuvense jonge en creatieve artiesten en organisaties hier hun steentje zullen bijdragen. ‘Good vibes’ zijn alvast gegarandeerd.

Voor wie toch nog zijn groot verlof buiten de stad zou plannen, vind je hier alvast alle niet te missen data van Het Groot Verlof. Want Leuven rockt niet alleen “all over the World” maar ook nog eens “all summer long”!

8, 15, 22 juli: Beleuvenissen, muzikale toppers uit binnen- en buitenland

28, 29, 30, 31 juli: M-idzomer, het eigenzinnige festival voor de meerwaardezoeker

6 augustus: Habitat, een festival voor en door de Leuvense jeugd

7 augustus: Hapje-Tapje, proeven van Leuven

13-14 augustus : Half Oogst, feest voor doeners & dansers

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans