Stand By is op zoek naar voorbereider beletteringen & signing

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Stand By, dé specialist in signalisatie, belettering en grootformaat printing, is op zoek naar een voorbereider belettering & signing. Ben jij die witte raaf die ons team komt versterken?

Stand By is een onderdeel van de Primetime Communication Group. Om haar team in Heverlee te versterken, is ze momenteel op zoek naar een voorbereider beletteringen & signing. Wat wordt er van je verwacht? Dat je in teamverband kan werken aan de productie en voorbereiding van diverse signingopdrachten. Dit gaat van het plotten van stickers tot het ‘pellen’ en klaarmaken van wagenbeletteringen. Daarnaast verwachten we dat je punctueel, stressbestendig, flexibel en handig bent, en vlot in een team werkt.

Wat wij bieden? Een vol- of halftijdse job in een dynamische werkomgeving, flexibele werktijden en een marktconform salaris (ook IBO komt in aanmerking). Daarnaast voorzien we een opleiding, al is kennis van grafische programma’s zoals illustrator, photoshop, Indesign of een grafische opleiding een voordeel. Tot slot bieden we je de mogelijk om door te groeien naar de effectieve uitvoering van beletteringen, uiteraard naargelang je kwaliteiten en inzet.

Interesse? Stuur je cv en motivatiebrief naar eddy.jordens@primetime.be Stand By, Ambachtenlaan 33, 3001 Heverlee.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans