Springkastelenparadijs in Brabanthal

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Dit weekend staat er een speciaal evenement op het programma in de Brabanthal in Leuven. Jungle Jump bouwt de Brabanthal volledig om tot een reuze binnenspeeltuin met meer dan 35 springkastelen in allerlei soorten en vormen. En dit niet alleen voor kinderen, er zijn ook 2 avonden voor volwassenen gereserveerd! De inkom voor beide events bedraagt 7 euro. Een absolute buitenkans dus voor een leuke activiteit.

Het programma

Vrijdag 19 april 10u-19u KIDS en 20u-1u ADULTS

Zaterdag 20 april 10u-19u KIDS en 20u-1u ADULTS

Zondag 21 april 13u-21u KIDS

Maandag 22 april 10u-19u KIDS

Kidsevent

Het kidsevent heeft als doelgroep 2 tot 14 jaar. “Wij hebben hiervoor 35 springkastelen in allerlei vormen. De meest spectaculaire zijn onze soft mountain, swinghimoff, Jungle Run van 35 meter, Triple slide van 8m hoog, interactief kasteel … er zijn kastelen voor alle leeftijden. Wij organiseren dit soort springkasteeldorpen trouwens doorheen heel Vlaanderen. Maar in deze grootte, dat zal nog niet vaak gezien zijn! Bovendien voorzien wij in Leuven ook een groot zonneterras voor de ouders. Met het aangekondigde zomerweer kan dat niet mislopen.

Facebook: https://www.facebook.com/events/563701964068914/

Adults event

Voor de eerste keer organiseert Jungle Jump ook een avondevent voor volwassenen. Aanvankelijk stond er slechts één avond gepland, maar zaterdag 20 april was in minder dan een week volledig uitverkocht. Daarom werd beslist om ook op vrijdag 19 april een editie te organiseren. Ook deze tickets zijn op enkele dagen al meer dan half uitverkocht.

Op de Adults-avonden mogen bezoekers zich verwachten aan de meest spectaculaire springkastelen en attracties. The Eliminator, een elektrische stier, een springkastelendoolhof en een lange hindernissenbaan. Kosten noch moeite werden gespaard. Met een cafétaria waar ook een beetje achtergrondmuziek gespeeld wordt en de nodige drankjes en hapjes beschikbaar zijn, kan dit niet mislopen. Het is echter geen fuifmoment, sfeer en gezelligheid gaan voor.

Facebook : https://www.facebook.com/events/1248719745290603/

www.junglejumpdays.be

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans