Sportoase Wilsele-Putkapel ontvangt 60.000 bezoekers in slechts vier maanden

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Sportoase Wilsele-Putkapel opende begin september 2018 de deuren en mocht op slechts vier maanden tijd zo’n 60.000 bezoekers verwelkomen. Het team van Sportoase Wilsele-Putkapel kijkt alvast uit naar de eerste mijlpaal en kaap van 100.000 bezoekers.

In het voorjaar van 2019 wordt naast de 100.000ste bezoeker in Sportoase Wilsele-Putkapel – dat onderdeel uitmaakt van Groep Sportoase en intussen 14 vestigingen op de kaart heeft – reikhalzend mee uitgekeken naar de 25 miljoenste bezoeker. Waar deze zich zal aanmelden valt dus nog even af te wachten.

“Dergelijke resultaten tonen dat onze klanten steeds meer én bewuster kiezen voor de unieke combinatie waar Sportoase voor staat, een totaalaanbod aan sport en beleving onder éen dak:

  • Zwemmen, hetzij als individuele sporter of recreatieve bezoeker
  • Groepslessen, waarbij Sportoase haar aanbod voortdurend evalueert en aanpast in functie van de evolutie op de markt en wensen en noden van haar klanten
  • Tal van activiteiten voor kinderen gaande van de Sportoase Swimming School, het Zwemfestijn, kinderfeestjes, …

Door het aanbieden van een gevarieerd aanbod aan sport en recreatie aan diverse doelgroepen van de allerkleinsten tot onze senioren, wordt Sportoase meer dan alleen een sportcentrum, Sportoase is een community waar onze enthousiaste medewerkers en klanten 362 dagen per jaar, 7 op 7 met elkaar in verbinding staan.”

Sportoase zet haar troeven dit weekend, op 19 en 20 januari, in de kijker tijdens de Experience Days. Maak kennis met het aanbod van Sportoase, neem deel aan een van de demolessen en ontdek de verschillende voordelen.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans