Shoppen in dressing vol topmerken

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

New Versailles heeft zopas haar vernieuwde zaak geopend in de Vital Decosterstraat in Leuven. De winkel werd in een nieuw kleedje gestoken en het resultaat mag gezien worden: een mooie boetiek met liefst drie dressings vol luxueuze schoenen, accessoires en kleding.

In de vernieuwde New Versailles shop je in een unieke, huiselijke sfeer. “We laten klanten als het ware letterlijk binnenwandelen in hun eigen dressing”, aldus de ontwerper van Grietens Concept, Jan Natens. “Door te werken met een mooie donkere houtsoort en tapijten met zachte tinten, zorgen we voor een huiselijke sfeer.” Voor de etalage koos Natens dan weer voor een mature mix van Ceppo di gri, Belgische blauwe hardsteen, messing en glas. Dit geeft New Versailles een nòg eleganter cachet. Het succesvolle totaalresultaat is een creatieve combinatie geworden met gedurfde contrasten.

“Het is de bedoeling dat klanten de hele collectie kunnen ‘beleven’”, aldus Annelies Lux van New Versailles. “Daarom richten we in onze zaak drie verschillende corners als dressings in. Zo wordt het cliënteel keer op keer geïnspireerd voor een totaallook: de juiste kledij in combinatie met schoenen én handtassen.”

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans