She bad pakt overwinning in Rockvonk 2017

Stefan Van de Weyer
2 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

De kogel is door de kerk, Rockvonk 2017 werd in de wacht gesleept door de groep she bad. Ze verwezen Linde en de Soundrascalz respectievelijk naar de plaatsen twee en drie. De publieksprijs van de muziektalentenjacht werd in hun thuisstad toegewezen aan Major.

Op de tiende editie van het Vlaams-Brabantse popconcours voor muziekgroepen, producers en muzikanten moest She Bad concurreren met Linde (Boortmeerbeek), Major (Leuven), Capibara (Leuven en Diest), Rewind Productions (Leuven en Tienen), Soundrascalz (Leuven en Herent) en Sitse (Leuven) om deze glamoureuze muzikale titel.

Alsof het toeval ermee gemoeid was werd She Bad uitgeloot om in concertzaal Het Depot in Leuven als laatste van de zeven finalisten te spelen. Toevallig net na het optreden van tweede Linde. “We zijn enorm blij dat we deze wedstrijd hebben gewonnen. Dit hadden we zeker niet verwacht. Op voorhand had onze gitarist Gert trouwens beloofd dat indien we Rockvonk zouden winnen, hij in zijn blootje over het Martelarenplein naast Het Depot zou lopen. Bij deze kan hij zijn belofte waar maken,” klonk het bij she bad met groepsleden uit Haacht, Kampenhout en Rijmenam. De vijfkoppige band staat garant voor een goede liveshow bestaande uit hedendaagse rock met een vrouwelijk kantje.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer