Schoonheidsbehandeling ten voordele van zwerfkatten

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

In het kader van de Warmste Week van Studio Brussel organiseerden drie jonge dames afgelopen zondag in Kessel-Lo ‘Beauty for Life’ ten voordele van vzw Zwerfkat in Leuven.

Iedereen kon er terecht voor een nieuwe set nagels, geplaatst door Cassandra Boeckmans van Paillette, Stephanie Hernalsteen van La Belle Finesse of voor hairstyling door Valerie Wouters.

Er werden ook allerlei hapjes en tapjes voorzien en natuurlijk een feestelijke sfeer. Per behandeling doneerden ze  20 euro aan Zwerfkat in Leuven.  Er stond ook een spaarkat waar klanten rosse (en andere) centjes in konden deponeren.

Brigitte Ruelens, voorzitter van Zwerfkat in Leuven : “We kijken enorm uit naar het eindresultaat.  Het doet ons veel plezier dat jonge zelfstandigen een vrije zondag besteden om onze vereniging te steunen.  Elk centje telt immers want de katjes blijven maar binnenstromen en dat kost handenvol geld.  Sinds maart van dit jaar zijn al onze opvanggezinnen al permanent bezet en 350 zwervertjes die steriel werden teruggeplaatst krijgen daarbovenop ook door ons ingezamelde voeding en beschutting van voedermama’s en papa’s.”

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans