Sammy Moore krijgt eerste optocht van promowagens in Vlaanderen

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

13 oktober wordt een belangrijke dag voor de fans van charmezanger Sammy Moore uit Rotselaar. Dan vindt er een optocht met promowagens van de zanger plaats in Aarschot. Tegelijk wordt café Germinal ingehuldigd als officieel fanclublokaal van Sammy Moore.

Promowagens zijn auto’s die door fans werden bestickerd met grote foto’s van Sammy. Kwestie van hem nog meer bekend te maken in heel Vlaanderen. Dat deze promowagens een optocht maken voor Sammy Moore is uniek in Vlaanderen. Geen enkele andere Vlaamse artiest viel die eer al te beurt. De optocht zal bovendien gefilmd worden door de mensen van CAMERAWORKS, die eerder al mooie videoclips afleverden voor de singles van Sammy.

De optocht wordt ook een eerbetoon aan Marcel Francken, een fan die enkele weken geleden op relatief jonge leeftijd overleed. Hij was de bedenker van de promowagens. 13 oktober is dan ook een symbolisch gekozen datum omdat het de verjaardag van Marcel is.

En het feestje stopt niet na de optocht. Op 13 oktober wordt namelijk ook café Germinal in Aarschot ingehuldigd als officieel fanclublokaal van Sammy Moore. Na de optocht zal Sammy een gratis optreden weggeven voor alle aanwezigen. En dat het er een hoop zullen zijn, staat nu al vast.

Praktisch: alle betrokkenen komen om 13 uur samen in café Germinal in Aarschot (Leuvensestraat 74). Van daaruit vertrekt de stoet – met tourbus van Sammy en de promowagens – voor een rit in en rond Aarschot. Afsluiten gebeurt in Germinal, met een optreden van Sammy Moore.

Tweede CD

Ook iets om alvast te noteren: op 8 december brengt Sammy zijn allereerste concert met volledige live band met gerenommeerde muzikanten. Hij stelt er zijn tweede CD-album voor, vol zelfgeschreven nummers. Tickets reserveren kan jammer genoeg niet meer. Twee maanden op voorhand zijn alle zitplaatsen al uitverkocht.

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans