Samenwerking bij Aarschotse verzekeringsmakelaars

Stefan Van de Weyer
4 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Aarschotse verzekeringsspecialist Gysemans & Pieters & Partners slaat de handen in elkaar met Jan Van Linden Verzekeringen uit Rillaar én Van de Plas verzekeringen uit Aarschot.  Het fusiebedrijf wordt zo in één klap een van de grootste verzekeringsmakelaars uit de regio. Verzekeringsmakelaar Dirk Gysemans is enthousiast: “We stellen zestien mensen te werk op onze locatie aan de Betekomsesteenweg en momenteel zijn er nog drie openstaande vacatures.  Recent lanceerden we ook ons immo project Vastgoed Oranje.be.  We zijn dus nog helemaal niet klaar met groeien!”

Een nieuwe locatie

Gysemans & Pieters & Partners betrokken begin vorig jaar hun nieuwe kantoren aan de Betekomsesteenweg in Aarschot. Op die manier willen de drie partners hun steentje bijdragen aan de heropleving van de Aarschotse middenstand.  “De locatie aan de Betekomsesteenweg naast de Fietsfabriek, konden we niet laten liggen.” zegt makelaar Jan Van Linden. “Enorm goed zichtbaar vanaf de Ter Heidelaan, goed bereikbaar en een grote parking voor onze medewerkers en klanten.”

Een aanpak op maat

Door de fusie met Van de Plas en Van Linden Verzekeringen diept Gysemans & Pieters & Partners zijn mogelijkheden tot meer diepgaande specialisatie verder uit. “Door de schaaluitbreiding kunnen onze medewerkers zich echt ontwikkelen tot specialisten in hun domein.” vertelt nieuwbakken partner Mark Van de Plas. “Kiezen voor een makelaar is kiezen voor een aanpak op maat.  Een verzekeringsagent biedt doorgaans polissen van één instelling aan, terwijl een makelaar de markt kan opgaan om voor de klant een optimaal pakket samen te stellen.”

Accent op optimalisatie

Gysemans Pieters & Partners zijn makelaars in verzekeringen en AXA-bankagent.  Ze specialiseren zich in alle aspecten van verzekeringen met het accent op optimalisatie voor zowel de particulieren als bedrijven.  “Als je al onze mensen samentelt loopt hier driehonderd jaar jaar ervaring in verzekeringen en bankieren rond”, zegt Dirk Gysemans, “We leren trouwens elke dag bij om op de hoogte te blijven van nieuwe evoluties.”

Gysemans, Pieters & Partners

Tel. 016/ 360 460

Email: info@gysemansnv.be

Website: http://www.gysemansnv.be/

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer