Primetime Communication wordt Remy Communication

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Remy Communication. Zo zal het communicatiebureau Primetime Communication van de Primetime Group, al 10 jaar een gevestigde waarde in het Leuvense, voortaan door het leven gaan. Een nieuwe naam, maar ook een nieuwe visie en insteek: die van people proof marketing. “We zullen échte verhalen van échte mensen brengen”, aldus managing director Katrien Houtmeyers. “Remy Communication zal dit doen met een specialistenpool die campagnegericht te werk gaat. En met een ecosysteem waar er een continue toestroom is van frisse ideeën van young potentials, plus een interne academy pool en de kracht van senior consultants.”

Projectmatige aanpak en zoektocht naar authenticiteit

Als je weet dat Remy verwijst naar een voornaam is de stap naar people proof gezet. Deze verandering kwam er door de zoektocht naar authenticiteit bij de consument en de toegenomen vraag naar een allround projectmatige aanpak. Van een verticaal georganiseerd bedrijf gaat Remy Communication naar een horizontale structuur. Zonder strikte afdelingen, maar met een twintigtal marcomspecialisten die campagnegericht werken. En met een nieuwe generatie aan het roer: Katrien Houtmeyers (managing director), Saartje Van Nijlen (coach online), Hendrik-Jozef (coach branding) en Niels Janssens (coach content). Zij zullen zorgen voor de dagdagelijkse flow. In een open werkcultuur waar werknemers zich comfortabel voelen en hun ideeën delen.

“We zullen merken people proof maken, hen een gezicht geven”, aldus managing director Katrien Houtmeyers. “Met verhalen die raken. Want consumenten moeten omgaan met een informatieovervloed. Ze worden dus steeds kritischer en kopen bewuster. En dus kom je er niet meer met enkel een goede slogan. Verhalen daarentegen kunnen mensen nog wel triggeren.”

Geen ego’s, wel een ecosysteem

Verder zorgt Remy Communication voor een ecosysteem met een continue toestroom van frisse ideeën. “Ook intern vertrekken we vanuit onze mensen: hun sterktes, daarin investeren we”, aldus Katrien. “Maar er is meer: met onze young potentials pool zullen we samenwerken met start-ups, scholen en studenten. We richten ook een academy pool op waarin we inzetten op opleidingen. Zo leren we voortdurend bij, ook van elkaar. Ook gaan we uit van de kracht van senior consultants die hun kennis delen met de jongere garde.”

Focus op kerntaken

Naast de nieuwe visie en aanpak, zijn Primetimes fundamenten nog steeds een stevige basis voor Remy Communication. “Primetime Communication is uitgegroeid tot een gevestigde waarde. Daarom kiezen we nu met Remy Communication voor een nieuwe aanpak, maar behouden we Primetimes basis en kerntaken: content, online marketing, branding en projecten”, aldus Wouter Van Melkebeek, CEO van Primetime Group.

Webdevelopment volledig naar Vector BROSS

Alle webdevelopmentactiviteiten werden aan Vector BROSS uit Leuven verkocht.  Primetime werkte al enkele jaren nauw samen met Vector BROSS en omdat webdesign & ontwikkeling al meer dan 15 jaar de corebusiness is van dit bedrijf, zijn we ervan overtuigd dat onze klanten in goede handen zijn. Meedenken met de klant en een gepaste oplossing op maat voorzien gecombineerd met een uitstekende ondersteuning zijn de sterke punten van Vector BROSS.

Remy Communication behoort samen met Stand By en Primetime Events tot de Primetime Group, die in 2018 met een 50-tal werknemers een omzet van 11 miljoen euro draaide.

Meer info: www.remy-communication.bewww.v-b.be

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans