Politie zoekt getuigen van ongeval

Politie en gerecht roepen de personen op die getuige waren van het dodelijk verkeersongeval, gisteravond, in Holsbeek, om zich te melden bij de politie.

Het ongeval gebeurde (donderdagavond 31 januari 2013) tussen 21u30 en 22u23, het ogenblik dat het slachtoffer werd aangetroffen. Het slachtoffer is een man van 57 uit Holsbeek. Hij reed met de fiets op de Appelweg, komende van Nieuwrode in de richting van Wezemaal. Ter hoogte van huis n° 105 is hij vermoedelijk op de voorruit van een wagen terecht gekomen en weggeslingerd in de gracht. Hij werd nog voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht maar overleed daar ten gevolge van zijn verwondingen.

De politie is nu op zoek naar de bestuurder van het aanrijdende voertuig.  Op de plaats van het ongeval werden glasscherven en een richtingaanwijzer gevonden.  Deze sporen kunnen misschien leiden naar de identiteit van de chauffeur. Was u getuige van het ongeval en hebt u zich nog niet gemeld bij de politie, gelieve dan contact op te nemen met de speurders.  In het bijzonder wordt aan garagisten gevraagd opmerkzaam te willen zijn voor personen die hun voertuig voor herstelling aanbieden met schade vooraan het voertuig.

Heeft u meer inlichtingen omtrent dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de onderzoekers via het gratis nummer: 

0800/30.300

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel