Politie brengt 8ste editie ‘Veilig Leuven’ uit

De preventiedienst van de stad Leuven en politie Leuven sloegen eind oktober 2018 de handen in elkaar en startten de digitale nieuwsbrief ‘Veilig Leuven’. Deze nieuwsbrief richt zich op mensen die niet actief zijn op sociale media, maar toch graag op de hoogte blijven over wat reilt en zeilt in Leuven op vlak van veiligheid & preventie. Vrijdag kwam alweer de achtste editie van de nieuwsbrief uit.

‘Veilig Leuven’ bundelt nieuwtjes, tips en adviezen over veiligheid en leefbaarheid in Leuven en brengt elke keer een aantal actuele thema’s onder de aandacht. Wie de nieuwsbrief ontvangt, kan per thema doorklikken en leest dus enkel wat hem of haar interesseert.

In deze editie komen de alcoscans in twee Leuvense parkings, het beleid van stad Leuven en de lokale politie rond geluid(soverlast), de jaarcijfers 2018 van de inbraken aan en in voertuigen en het BOBBI-project – verkeerseducatie in het basisonderwijs – aan bod. En zoals steeds vindt de lezer onderaan de nieuwsbrief een tip, deze keer alle info rond carnaval in Leuven.

Wil je ook op de hoogte blijven van lokale veiligheidsgerelateerde thema’s en graag ‘Veilig Leuven’ in je mailbox ontvangen? Surf dan naar de webpagina van de Leuvense politie (www.politie.be/5388/) om je in te schrijven.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans