Opnieuw vier inbraken vastgesteld in Leuvense

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Verschillende slachtoffers van een inbraak kwamen voorbije zondag terug thuis van vakantie en ontdekten dat er tijdens hun afwezigheid ingebroken was. De Leuvense politie kwam telkens ter plaatse om de vaststellingen te verrichten.

In de Platte lostraat in Kessel-Lo gingen inbrekers aan de slag in een woning terwijl de bewoners een weekje weg waren. Ze probeerden de voordeur open te breken, maar slaagden hier niet in. Daarna probeerden ze nog via een raam aan de zijkant van de woning binnen te dringen, maar ook hier was de woning voldoende beveiligd om de inbrekers buiten te houden. Ze dropen dan ook zonder buit af.

Op de Geldenaaksebaan in Heverlee konden inbrekers wel een schuifraam forceren. Ze doorzochten het hele huis terwijl de bewoner op een verlengd weekend was. Ze gingen aan de haal met cash geld en juwelen.

Ook in de Overwinningstraat in Kessel-Lo kwamen de bewoners terug van vakantie en zagen dat inbrekers aan het werk waren geweest tijdens hun afwezigheid. Hier werd een keukenraam opengebroken en werden er juwelen buitgemaakt.

Tot slot werd in de Brusselsestraat in Leuven de voordeur van een flat opengebroken terwijl de bewoners op weekend waren. Toen ze thuis kwamen ontdekten ze dat inbrekers aan de haal waren gegaan met hun koffiezetapparaat, een gouden Zwitserse munt en een bokaal met “rosse muntjes”.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer