Openingsweekend Ideaal Wonen lokt meer dan 7.000 bezoekers

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

De 46ste editie van de woonbeurs ‘Ideaal wonen in huis en tuin’ ging afgelopen weekend van start in de Brabanthal in Leuven. En als de bezoekerstrend zich verder zet, belooft het een topeditie te worden. Met in totaal meer dan 7.000 bezoekers voorbije zaterdag en zondag heeft de beurs er alvast een record openingsweekend op zitten. Zowel standhouders als organisatoren blikken dan ook tevreden terug en vooruit.

“Met meer dan 7.000 bezoekers hebben we een zeer druk openingsweekend achter de rug. Dat is zeker te wijten aan het perfecte beursweer. En we merken ook dat er bij de bezoekers veel interesse is. Ze zijn effectief op zoek naar inspiratie voor huis en tuin en vinden hier bij de vele exposanten wat ze nodig hebben. Dat leidt niet alleen tot tevreden bezoekers, maar ook tevreden exposanten. Hopelijk zet deze trend zich verder”, aldus Stefan Frissen, organisator van de beurs.

Wie interesse heeft in de beurs kan nog tot en met zondag 25 maart dagelijks van 14 tot 20 uur een kijkje nemen in de Brabanthal te Leuven.

Over ‘Ideaal wonen in huis en tuin’

‘Ideaal wonen in huis en tuin’ trekt ieder jaar meer dan 30.000 bezoekers. En daar zit het ruime huis- en tuinaanbod ongetwijfeld voor iets tussen. In de Leuvense Brabanthal kan je terecht bij maar liefst 170 exposanten. En dat uit meer dan 50 sectoren. Je ontdekt er de laatste nieuwe trends en komt meteen in contact met de vakmensen die jouw droom kunnen realiseren. Met een oppervlakte van 12.000 m2 is ‘Ideaal wonen in huis en tuin’ veruit de grootste provinciale beurs en een must voor iedereen die (ver)bouwplannen heeft.

Het thema van de 46ste editie? De lente! Dat zal je niet alleen merken aan de vele tuinexposanten, de hele beurs is in dit thema ondergedompeld. En naast tal van andere grote prijzen is er zelfs een verwarmd zwembad te winnen ter waarde van 5.000 euro!

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans