Opening Coco Bella by Bristol in Leuven

4 september 2020 | 09u56 | Gepost door annpeeters
Bristol
Na de opening van een pop-up store in Hasselt en Waasland (Sint-Niklaas) opent er nu ook een Coco Bella by Bristol in Leuven. Schoenen kopen speelt zich alsmaar meer online af, maar toch gelooft Bristol in het belang van hun aanbod op de vertrouwde manier bij de klanten te brengen. Betaalbare mode gecombineerd met de aangename shopbeleving die je alleen in een winkel kan hebben.

Een traditionele schoenwinkel naar het vertrouwde concept, maar dan in een heel stijlvol en hedendaags kader. Dat vat Coco Bella by Bristol in Leuven in één zin samen. Maar het is revolutionairder dan dat. In een wereld waar steeds meer zaken online plaatsvinden, wil Bristol de shopbeleving heruitvinden en in ere herstellen. Daarom komt het met een nieuw concept in de vorm van een pop-up store. Terwijl alle ketens er het stadscentrum steeds meer verlaten, verrast Bristol en maakt het de omgekeerde beweging. Het doel is dan ook om in te zetten op lokale relevantie.

Coco Bella by Bristol heeft een hippe collectie kleding en schoenen voor dames en heren. Ook vind je er een uitgebreide kwalitatieve leren schoenencollectie onder de naam Excellent en is er een sportcorner. Naast de eigen merken van Bristol, kun je er ook heel wat topmerken zoals Adidas, Puma, Reebok, Champion, Levi’s en Skechers terugvinden.

Adres: Diestsestraat 7 Leuven

Lees meer over