Stad lanceert nieuwe T-bon

26 november 2020 | 17u05 | Gepost door redactie
koop lokaal met T-bon
Tijdens de eerste lockdown introduceerde het stadsbestuur een T-bon die de handelaars op haar grondgebied wat ademruimte te geven en een mogelijk faillissement te voorkomen. Vanaf 1 december komt er een nieuwe lading van dergelijke bonnen aan.

De T-bon is een geschenkbon ter waarde van € 10, 20 of 50 die geheel of gedeeltelijk besteed kan worden bij elk van de deelnemende handels- of horecazaken in Tienen. De T-bon kan je vanaf 1 december bestellen via de website van de stad. Hij is ook te koop vanaf 4 december in de Streekshop op de Grote Markt. Wie via de website bestelt kan de bon zelf uitprinten of hem laten opsturen mits betaling van de portkosten. T-bons blijven één jaar geldig.

Handelaars die wensen deel te nemen, kunnen dit doen aan de hand van een formulier dat ze vinden op de website van de stad. Ook handelaars die zich voor de vorige T-bonactie registreerden, dienen dit formulier opnieuw in te vullen. Raadpleeg hier het reglement.

Op maandag 30 november kunnen zij een infomoment volgen waar het systeem toegelicht zal worden. Inschrijven kan via tel 016 80 57 73, evy.derijk@tienen.be.

Lees meer over