Mazda De Roover NV overnemer van Carrosserie De Vroede in Tienen

Devroede
Carrosseriebedrijf De Vroede is in Tienen al sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog een begrip in Tienen. Door een plotse ziekte van zaakvoerder Johan De Vroede begin 2020 werd besloten de zaak over te dragen. Met Ivo Smets uit Hoegaarden als algemeen directeur wordt de zaak overgenomen door Mazda Er Roover NV uit Leuven

Voor het allereerste begin moeten wij terugkeren naar 1946 waar grootvader De Vroede een carrosseriebedrijf opstartte aan de Waaibergstraat in Tienen. Al na zeven jaar werd het uitkijken naar een ruimere locatie. Die werd gevonden aan de Leuvenselaan, met nog vergroting van de werkplaats in 1963.

De tweede generatie dien in 1979 aantrad, verplaatste het bedrijf naar het Industrieterrein, waar een volledig nieuw bedrijfsgebouw werd neergepoot. De makkelijke bereikbaarheid speelde en uitstekende service speelde helemaal in de kaart van het toonaangevend bedrijf dat een vaste referentie is in de sector. Het bedrijf is door verschillende verzekeringsmaatschappijen erkend.

Lees verder onder de foto

Devroede2

“We hebben de uitgesproken ambitie om van Carrosserie De Vroede NV opnieuw de referentie te maken in Tienen en omstreken op vlak van koetswerkherstellingen. Kwalitatief werk en kostenbesparend werken voor de klant worden onze belangrijkste pijlers”, aldus directeur Smets . “We kunnen rekenen op ons gekwalificeerd team zodat alle kennis en knowhow ten volle aanwezig blijft in ons bedrijf.”

Info: www.carrosseriedevroede.be

Lees meer over