Digitale les voor Tiense handelaars en ondernemers

17 november 2020 | 21u38 | Gepost door redactie
website bouwen
Hoe start ik snel en zonder veel investeringen met online verkoop? Het is een vraag waar de dag van vandaag veel handelaars mee worstelen. Het stadsbestuur toont de weg met een gratis online sessie.

E-commerce & online verkoop is in tijden van corona alleen maar toegenomen. En dat zowel wat betreft B2C als B2B verkoop? Tijdens een les leert Lieven Van de Velde, digitaal marketing expert, jou hoe je snel zonder veel investeringen een webshop opzet. De les is praktisch opgezet en er is alvast voldoende tijd voor een reeks vragen als “Hoe start ik snel en zonder veel investering met online verkoop?”, “Is bestellen via de website zonder online betalen een optie? Met levering achteraf of afhalen ter plaatse.”, “Op welke manier regel ik de logistiek?”, “Waar moet ik juridisch gezien zeker op letten wanneer ik een online shop opzet?”, “Hoe zorg ik ervoor dat er bezoekers naar mijn online shop komen?”

Deze digitale les vindt plaats op donderdag 19 november van 20 tot 21 u. Deelnemen is gratis maar je moet je wel aanmelden bij evy.derijk@tienen.be.

Organisatie van de stad Tienen in samenwerking met UNIZO Tienen-Hoegaarden-Boutersem. Info: tel 016 80 57 73

Lees meer over