B&B The Place 2 Beer wint internationale award

11 februari 2020 | 09u24 | Gepost door redactie
B&B The Place 2 Beer wint internationale award
Francis Van Kalck en Peggy Diricx wonnen onlangs met hun B&B The Place 2 Beer een Golden Award en de titel ‘Beste Bed & Breakfast in de regio Luik’.
Het bericht B&B The Place 2 Beer wint internationale award verscheen eerst op Leuven Actueel.

Francis Van Kalck en Peggy Diricx wonen al 24 jaar in Scherpenheuvel-Zichem. Ze hebben er altijd van gedroomd om een B&B uit te baten. Ongeveer twee jaar geleden vonden ze het perfecte pand in Krinkelt bij Luik. Het pand werd uitgebaat als B&B, maar er was nog veel verbouwwerk aan. In december 2018 openden Francis en Peggy de deuren van The Place 2 Beer, een verblijf met 5 kamers, elk genaamd naar een biersoort. Francis is een bierliefhebber, in zijn B&B staan 150 soorten bier op de kaart. Naast het vaste aanbod van 120 bieren, is er ook een wisselende selectie van 30 andere bieren te verkrijgen.

De Award en onderscheiding die Francis en Peggy wisten te scoren, kregen ze van de internationale website Zoover, waar meer dan 400.000 accommodaties op terug te vinden zijn. Peggy en Francis zijn zeer trots op de onderscheidingen. Vooral de service, hygiëne en het ontbijt vielen in de smaak bij gasten die een stem uitbrachten.

Peggy en Francis blijven tijdens de week in Scherpenheuvel-Zichem wonen en trekken elke dag naar de B&B om hun gasten te ontvangen en te verwennen. In het weekend overnachten ze in hun eigen B&B.

Het bericht B&B The Place 2 Beer wint internationale award verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over