Simac ICT België start bouw nieuw hoofdkwartier in Haasrode

20 oktober 2021 | 18u11 | Gepost door annpeeters
simac
Op woensdag 20 oktober 2021 werden in Haasrode de werken aangevat voor het nieuwe Belgische hoofdkwartier van technologiebedrijf Simac. De eerste spadesteek werd symbolisch gegeven door Leuvens burgemeester Mohamed Ridouani en gouverneur Jan Spooren van Vlaams-Brabant. Het nieuwe gebouw zal 140 medewerkers een werkplek bezorgen en is bijzonder ecologisch van opzet. 

De burgemeester van Leuven en de gouverneur van de provincie Vlaams-Brabant gaven de eerste spadesteek in aanwezigheid van schepen van economie Lalynn Wadera, schepen van werk Johan Geleyns, CEO Eric van Schagen van de Simac holding, vertegenwoordigers van bouwbedrijf Vanhout, architectenbureau Architects in Motion, vertegenwoordigers van de intercommunale Interleuven en het managementteam van Simac ICT België.

Simac ICT België is al tientallen jaren een vaste waarde in Vlaams-Brabant. Het huidige hoofdkwartier in Kortenberg wordt sinds 1997 gebruikt. Simac werd al diverse malen door Trends bekroond met de Trends Gazelle Award voor Vlaams-Brabant. Naast de vestiging in Kortenberg heeft Simac ook satellietkantoren in Heverlee, Pulderbos, Bastogne en Lummen. Op die manier kunnen de medewerkers van Simac dichter bij huis en dichter bij de klanten werken.

simac

Lees meer over