Gemeente introduceert Linter Leeft Bon in het nieuwe jaar

30 december 2020 | 18u08 | Gepost door redactie
Linter Leeft Bon
De bedoeling van de ‘Linter Leeft Bon’ voor het jaar 2021is om zowel de plaatselijk economie als de Korte Keten extra te ondersteunen. “De Covid 19 crisis heeft diep ingehakt in het economisch weefsel. Daarom is het nu echt nodig om de bestaande economie overeind te houden en een boost te geven”, zegt burgemeester Marc Wijnants.

Voor de technische uitvoering gaat Linter samenwerken met Kivalo. Deze cadeaubon kan dan als geldig betaalmiddel dienen voor het betalen van een aankoop bij één van de deelnemende handelaars. Om deel te nemen dient de handelaar zich te registreren. Op de website van Linter zal dan een lijst met deelnemende handelaars kunnen geraadpleegd worden. Klanten kunnen de Linter Leeft Bon aankopen en dit ongeacht hun woon- of vestigingsplaats.

De Linter Leeft Bon is, vanaf de aankoop, 12 maanden geldig. En kan aangekocht worden via de website van de gemeente of aan het onthaal van het gemeentehuis. De waarde van een bon bedraagt 10, 15, 25, 50 of 100 euro.

Linter stort de aankoopbedragen door aan de deelnemende handelaars binnen de 14 dagen .  De transactiekosten verbonden aan de aankoop van de bon worden gedragen door het lokaal bestuur van Linter. Info: www.linter.be

Lees meer over