WOK DYNASTY lanceert nieuwe formule: topchef maakt zijn lievelingsgerecht “live” klaar

wok dynasty
Op donderdag 10 juni opent Wok Dynasty opnieuw haar deuren met de alom bekende succesformule: een uitgebreid topbuffet boordevol Aziatische lekkernijen: sushi, dim sum, kip in paleisstijl,... En goed nieuws voor de liefhebbers van bijzondere Oosterse gerechten. In Heverlee en in Overijse maken de twee nieuwe topchefs hun lievelingsgerecht klaar op bestelling: geflambeerde scampis met exotische kruiden in Heverlee en geflambeerde lamskroontjes met Chinese rijstwijn in Overijse.

Changying Wu, eigenares Wok Dynasty licht toe: “Tijdens de lockdown hebben we niet stilgezeten en zijn we actief op zoek gegaan naar extra culinaire ervaringen voor onze klanten. In Heverlee en Overijse hebben we twee nieuwe ervaren topchefs aangetrokken. Allebei maken ze vanaf donderdag 10  juni hun lievelingsgerecht “live” klaar voor onze gasten. Aziatische verwennerij ten top!”

Gasten die zin hebben om het lievelingsgerecht van de chef te proeven, gebruiken de code “chefs favorite 888” bij reservatie van hun tafeltje.

“De geflambeerde scampis met exotische kruiden en de geflambeerde lamskroontjes met Chinese rijstwijn  worden enkel op bestelling geserveerd. Vergeet dit dus niet te vermelden bij reservatie” vertelt Changying. “Wist je trouwens dat het cijfer 8 voor Chinezen geluk betekent, en dat kunnen we na deze maandenlange sluiting wel gebruiken.” voegt ze er lachend aan toe.

Changying Wu
Changying Wu

Lees meer over