Verse vis, wijn en kruiden aan huis geleverd

29 juni 2020 | 10u02 | Gepost door redactie
Verse vis, wijn en kruiden aan huis geleverd
Ruben Matheve (34) en Katrien Brems (44) zijn in maart gestart met Fish.Inc, een bedrijf waarmee ze op ecologische wijze verse vis, wijn en kruiden leveren aan huis. De lockdown zijn ze goed doorgekomen, het maakte hen als bedrijf zelfs sterker, omdat je dan inventief moet zijn.
Het bericht Verse vis, wijn en kruiden aan huis geleverd verscheen eerst op Leuven Actueel.

Katrien en Ruben, 2 vrienden met een voorliefde voor lekker eten en drinken, beslisten net voor de coronacrisis om een eigen zaak op te starten: “We zijn in maart 2020 gestart met een webshop voor lekkers uit de zee, met aangepaste wijnen en kruiden. We nemen mensen graag mee in ons avontuur, waar we onze passie blootleggen en waar smaak, kwaliteit en versheid als ultieme prioriteiten worden aanzien. Iets wat je moet proeven voor je kan oordelen, want “vers is gezond & gezond is vers.“

Meer dan een webshop

Als fervent hobbykok met een voorliefde voor de verfijnde keuken en met een diploma als sommelier op zak, kan Ruben je optimaal bijstaan met raad en advies. Katrien is niet enkel opgegroeid in een familie waar graag samen lekker getafeld wordt, maar is verder door haar vele reizen meteen ook de beste gids doorheen de wereldkeuken. Op de website van Fish.inc vind je voor elke vissoort een bereidingswijze en een uniek recept. Door hun expertise heb je gegarandeerd het perfecte visbordje op je tafel.

Duurzaam

“Duurzame visvangst is voor ons heel belangrijk. Daarom kozen we voor een leverancier met een MSC keurmerk. Het MSC-keurmerk vormt een onafhankelijk en door derden geverifieerd bewijs dat een vis-, schaal- of schelpdierproduct afkomstig is van een duurzame visserij. De MSC wordt wereldwijd erkend als de organisatie met de hoogste standaard voor duurzaam vissen. Het grondige en onafhankelijke beoordelingsproces staat garant voor geloofwaardigheid en biedt consumenten de zekerheid dat de producten van milieutechnisch verantwoorde herkomst zijn”, zeggen Katrien en Ruben.

Daarnaast wordt er geleverd met de elektrische bakfiets en zijn de verpakkingen zoveel mogelijk ecologisch en composteerbaar.

Versheidsgarantie

Tot 22 uur kan je bestellen op de webshop, de dag erna krijg je je bestelling aan je voordeur, dat kan tussen 16.30 en 18 uur of tussen 18 en 19.30 uur al naargelang je een vroege of een late eter bent. “Leveringen gebeuren voorlopig enkel in Leuven, Heverlee en Kessel-Lo en van dinsdag tot zaterdag. Op zondag en maandag varen de boten niet uit en kunnen we de kwaliteit en versheid niet garanderen, vandaar dat we ook niet leveren op die dagen.”

Het bericht Verse vis, wijn en kruiden aan huis geleverd verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over