Vector BROSS geeft deze maand gratis webshops weg tot eind 2020

6 April 2020 | 13u29 | Gepost door redactie
Vector BROSS geeft deze maand gratis webshops weg tot eind 2020
Naar aanleiding van COVID-19 heeft Vector BROSS besloten om heel de maand april gratis webshops aan te bieden voor KMO's die verplicht hun deuren moesten sluiten. De shoptool 'Ecwid' wordt gebruikt om deze webshops op te zetten. Vector BROSS biedt het shopabonnement gratis aan tot eind dit jaar voor wie in april registreert.
Het bericht Vector BROSS geeft deze maand gratis webshops weg tot eind 2020 verscheen eerst op Leuven Actueel.

“De voorbije weken kregen we veel aanvragen van klanten om snel en efficiënt een webshop op te zetten. Helpen zit in het DNA van ons bedrijf. Het was dan ook een logische stap voor ons om actie te ondernemen. Daarom hebben we een aparte campagnewebsite ikwileenwebshop.be opgezet waar bedrijven zich gratis kunnen registreren”, aldus Steven Deleus, zaakvoerder van Vector BROSS.

“Wij zetten gratis de shopaccount op zonder ook maar iets van kosten aan te rekenen. De klant kan van daaruit makkelijk zelf producten toevoegen. Ecwid is niet zomaar de eerste de beste shoptool. Hij wordt gebruikt in meer dan 175 landen en heeft meer dan 1 miljoen klanten die online verkopen. De tool is uitermate geschikt om snel en veilig je webshop op te zetten en het volledige beheer kan opgevolgd worden via de mobiele app.”

“En dat is nog niet alles”, vervolgt Steven Deleus. “Bedrijven kunnen hun producten ook makkelijk integreren in Facebook en/of Instagram. Bestellen via social media wordt zo kinderspel voor hun klanten. Last but not least: de koppeling met het verzendplatform Sendcloud zorgt voor een vlotte afhandeling van de orders. Een mooi en solidair initiatief vinden wij!”

Meer info: www.ikwileenwebshop.be?utm_source=rss&utm_medium=rss

Het bericht Vector BROSS geeft deze maand gratis webshops weg tot eind 2020 verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over